Mis geen telefoontje.

0591-212125

Commerce

Klaar voor een nieuwe sales uitdaging?

Onze agents worden opgeleid om telefonisch verkoop te kunnen doen, ofwel; Direct Sales. De agents die onze trainingen hebben doorlopen zijn professioneel, vaardig en hebben veel kennis van de markt waarin zij (zullen gaan) opereren. Dit houdt in dat zij de perfecte aanvulling kunnen zijn op een campagne waar echt alles uitgehaald moet worden. Wij limiteren ons niet tot een bepaalde industrie en hebben inmiddels een mooi portfolio opgebouwd. Zo hebben de door ons opgeleide agents campagnes uitgevoerd voor meerdere A- Merk leveranciers in Nederland.

Werken bij iCall-Teleservice

Zit je vol werklust en ambitie? Dan is iCall-Teleservice de ideale werkplek om jouw talenten te ontplooien. Daarnaast bieden wij onze mensen veel mogelijkheden om zich door te ontwikkelen.

 

Sales

Sales doen is echter niet alleen maar klanten binnenhalen en bonussen verdienen. Sales is ook gesprekstechnieken leren en toepassen, vertrouwen winnen van klanten en goed kunnen luisteren.

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s. Herken jij jezelf hierin, en ben je een gemotiveerd, energiek persoon, neem eens contact met ons op!

Interne educatie

iCall-Teleservice heeft een leek trainingsprogramma, bestaande uit maatwerktrainingen en trainingen op maat i.c.m. coachgesprekken. Dat betekend dat je geen ervaring nodig hebt en wij  jou alle   belangrijke vaardigheden leren, zoals presenteren, omgaan met bezwaren, teleurstellingen en spanning. Met deze vaardigheden sta je een stukje sterker in je schoenen, en kun je straks elk gesprek voeren.

 

Klantgericht

Als organisatie vinden wij kwaliteit belangrijker dan kwantiteit. Wij richten ons dan ook op het bouwen van langdurige relaties met klanten. Als het gezicht van één van onze partners is het belangrijk dat jij als adviseur hier verantwoording voor draagt. 

Je onderhoud zelfstandig contact met onze partner(s), zodat de klant èèn aanspreekpunt heeft, en alles via jou kan regelen.

Verdiensten

Agent loondienst

  • Uurloon met hoge bonussen
  • Fulltime & parttime
  • Diners & Borrels
  • Doorgroeimogelijkheden

Agent ZZP

  • Fulltime & Partime
  • Trips, diners & Borrels
  • Doorgroeimogelijkheden

Stage

  • Flexibiliteit in uren
  • Diners & Borrels
  • Doorgroeimogelijkheden

Werken in de sales

Jij bent op zoek naar een bijbaan in de sales! Maar wat houdt een bijbaan in de sales precies in? Werken in de sales is veel leuker dan de meeste mensen denken. Een sales bijbaan heeft namelijk veel voordelen, maar wat zijn deze voordelen? En waarom moet jij in de sales werken? Dit zijn de 5 belangrijkste voordelen:

Ontwikkeling

Je kan jezelf heel goed ontwikkelen op persoonlijk vlak. Je leert en weet heel goed wie je zelf bent en hoe je jezelf moet verkopen. Daarnaast doe je enorm veel ervaring op zoals communicatieve vaardigheden en gedragstechnieken. Deze kan je heel goed in het dagelijks leven gebruiken.

Verdiensten en vrijheid

Je kunt zelf bepalen wanneer en hoe vaak je wilt werken. Je hebt dus heel veel vrijheid. Op het moment dat jij veel vrije tijd heb, kan je jezelf extra inplannen om te werken. Heb jij een drukke week, omdat je bijvoorbeeld tentamens hebt, plan je jezelf wat minder in. Op deze manier ben jij heel flexibel en kan je werken wanneer het voor jou uitkomt. Hoe meer je werkt, hoe meer je verdient! Vaak is dat bovengemiddeld.

Doorgroeimogelijkheden

Er zijn enorm veel  doorgroeimogelijkheden. Hierdoor heb je continu nieuwe uitdagingen en kan je jezelf maximaal ontwikkelen en snel stappen maken. Dit is een mooie opstap naar het echte werk leven.

Je leert mensen begrijpen

Je bent continu bezig met andere mensen, omdat je de hele dag met mensen in gesprek bent. Je voert heel veel verschillende soorten gesprekken met verschillende mensen. Zo leer je de gedachtegang van mensen begrijpen. Je leert steeds beter één of twee stappen vooruit te denken.

Eerlijke sales

Veel mensen hebben een bepaald beeld bij sales, namelijk dat je opdringerig bent of mensen wat wilt aansmeren. Echter heb je dat zelf in de hand. Als je zelf in de sales werkt, ben je ambassadeur van je vak. Jij verkoopt iets waar mensen daadwerkelijk iets aan hebben. Als je dat op een fijne en eerlijke manier doet, zorgt dat weer voor tevreden mensen.